کلیه خدمات ثبت تغییرات و تنظیم صورت جلسه های اداری
ثبت تغییرات شرکت
پس از ثبت شرکت ، شاید نیاز باشد تغییراتی مانند موضوع فعالیت ، تغییر آدرس ، ورود افراد جدید یا خروج اعضا برای شرکت اعمال شود که تمامی این موارد به عنوان ثبت تغییرات شرکت دسته بندی می شود. در ادامه در سایت به توضیح تمامی این موضوعات می پردازیم برای مشاوره رایگان حتی در محل می توانید با ما تماس بگیرید
ویدئو ثبت تغییرات - آپارات ( مخصوص کاربران داخل ایران )
ویدئو ثبت تغییرات یوتیوب ( مخصوص کاربران خارج از ایران )
مشاوره رایگان ما برای ثبت تغییرات شرکت
مشاوره ما در تمامی زمینه های کاری موسسه ، صد در صد رایگان می باشد و همچنین جهت رفاه حال شما کاربران عزیز ، راه ها متعددی برای ارائه این خدمات قرار داده شده است. شما می توانید هر یک از این گزینه ها را به دلخواه خود انتخاب کنید و یا با مطالعه ادامه مطالب و دیدن فیلم های کوتاه ما ، بیش از پیش به هدف خود نزدیک شوید.
تعرفه خدمات ثبت شرکت موسسه ثبت پایتخت
نحوه ثبت تغییرات شرکت و صورت جلسه
برای به ثبت رساندن تغییرات شرکت نیاز به تنظیم صورتجلسه است که ذیل آن می بایست به امضای اعضای شرکت رسیده باشد. شرکت هایی که با مجوز به ثبت رسیده اند برای تغییرات شرکت خود باید از نهادهای مختلف گروهی مجوز گرفته و صورتجلسه تغییرات را هم که به تایید مجوز درآمده همراه با اصل مدارک و مجوز به اداره ثبت شرکت ها تقدیم نمایند. چنانچه شرکتی قصد داشته باشد بطور همزمان چند تغییر در شرکت ایجاد کند مثلاَ تغییر آدرس، تغییر در سهام و… باید برای هر یک به طور جداگانه صورتجلسه تنظیم کند و برای هر کدام از آنها بطور مجزا پذیرش بگیرد
الزامات ثبت تغییرات شرکت بنا به ماده 200 ق.ت
الف- تغییر اساسنامه ب- تمدید مدت شرکت،زاید بر مدت مقرر ج- انحلال شرکت ، حتی در مواردی که انحلال به واسطه ی انقضای مدت شرکت صورت گیرد. د- تعیین کیفیت تفریغ حساب یا تبدیل شرکاء یا خروج بعضی از آن ها از شرکت ه- تغییر اسم شرکت و- در هر تقسیم راجع به مورد معین ماده ی 58 ق.ت در ماده ی نهم نظامنامه قانون تجارت ، علاوه بر موارد بالا،تغییر مدیر یا مدیران شرکت هم افزوده شده است.
ثبت تغییرات شرکت سهامی خاص
در مجمع فوق العاده و عادی در هر صورتجلسه ای یک فرمت اصلی وجود دارد و اینکه یک رئیس و دو ناظر و یک منشی می بایست داشته باشد. رئیس و دو ناظر باید از سهامدارهای شرکت باشد و منشی می تواند از بین سهامدارها نباشد اما رئیس و ناظرین الزاما می بایست از سهامدارهای شرکت باشند. هر صورتجلسه ای بعد از تنظیم می بایست ثبت اینترنتی شود در اداره ثبت شرکتها و صورتجلسه و مدارک لازم با توجه به نوع تغییرات پست شود و در نهایت اگهی و روزنامه رسمی شود.
ثبت تغییرات شرکت با مسئولیت محدود
شرکاء شرکت با مسوولیت محدود می توانند با اختیار حاصله از اساسنامه شرکت و با تشکیل مجمع عمومی فوق العاده نسبت به تغییرات مذکور در ذیل اقدام نمایند. اکثر تغییراتی که در شرکت با مسوولیت محدود می تواند انجام شود عبارت است از :
تغییر نام شرکت
تغییر محل شرکت
تغییر موضوع شرکت و الحاق مواردی به موضوع شرکت
نقل و انتقال سهم الشرکه شرکاء
افزایش سرمایه شرکت با ورود شریک یا شرکاء جدید
کاهش سرمایه شرکت بدون خروج شریک
کاهش سرمایه شرکت با خروج شریک
و…
واگذاری سهام و نقل و انتقال
فرد یا افرادی که موقع ثبت شرکت با هم شریک بوده و شرکت را به ثبت رسانده اند ممکن است در طول تاسیس منصرف شده و بخواهند از شرکت خارج شوند و یا اینکه شخص یا اشخاص دیگر را وارد شرکت کنند. یکی از اعضا تمام یا بعضی سهم خود را میتواند به شخصی داخل شرکت یا خارج از شرکت واگذار کند. میتواند تعداد سهام خود را کم کند یا اینکه کلا واگذار کند سهام را و از شرکت خارج شود. این مورد در قالب تغییرات به عنوان نقل و انتقال تحت شرایطی قابل انجام هست که مشاوران موسسه ثبت پایتخت با تسلط به تمامی این موارد این مراحل را برای شما انجام می دهند.
بازرس
هنگام تاسیس شرکت در شرکت های سهامی خاص داشتن دو بازرس الزامی هست. یکی بازرس اصلی یکی هم بازرس علی البدل بازرسین نباید فامیل اعضا باشند بازرس یک سال اعتبار دارد و بعد از آن باید تمدید شود یا عوض شوند بازرسین تمدید یا تغییر بازرس در مجمع عمومی عادی به طورفوق العاده انجام می شود صورتجلسه ای تنظیم و همه سهامدارها و بازرسین امضا می کنند و ثبت اینترنتی می شود در سامانه ثبت شرکتها و در نهایت اگهی و روزنامه می گردد.
حق امضا در ثبت تغییرات شرکت
زمان تاسیس یک شرکت سهامی خاص ، اشخاصی می بایست حق امضا داشته باشند در شرکت برای امضای قراردادها و امور مالی و بانکی لازم هست . حق امضا به چند صورت امکان پذیر هست ممکن است حق امضا مشترکا بین دو نفر از اعضا یا بین همه اعضا یا منفردا با یک شخص باشد یا اینکه با یک شخص باشد در غیابش با اشخاص دیگر باشد. گاهی حق امضایی که هنگام ثبت شرکت تعریف شده بنا به مصلحت شرکت و شرکا تغییر می کند شرکا هر زمان تصمیم به تغییر حق امضا داشته باشند با صورتجلسه ای در مجمع عمومی فوق العاده این کارصورت می گیرد.
مدارک مورد نیاز برای ثبت تغییرات حق امضا
1- کارت ملی کلیه اعضا
2- تعداد سهام افراد
3- کپی اساسنامه شرکت
4- اخرین روزنامه رسمی شرکت
الحاقیه یا تغییر موضوع ثبت تغییرات شرکت
زمان ثبت شرکت موضوع فعالیت شرکت باید مشخص شود تا شرکت به ثبت برسد اما بعد از تاسیس و در طول زمان ممکن است اعضا نتوانند در آن زمینه فعالیت داشته باشند دراین صورت می توانند موضوع فعالیت شرکت را تغییر بدهند یا اینکه با حفظ موضوع قبلی موضوعاتی الحاق و اضافه کنند به موضوع فعالیت قبلی موضوعات جدید هم نیازی نیست الزاما مرتبط با موضوع تاسیس باشد صورتجلسه در مجمع عمومی فوق العاده مبنی بر موضوعات جدید تنظیم و با امضا همه شرکا ثبت اینترنتی شده تا موضوعات رسمی و به اداره ثبت شرکتها هم اعلام گردد.
مدارک مورد نیاز ثبت تغییرات موضوع شرکت
1- کارت ملی کلیه اعضا
2- تعداد سهام افراد
3- ارائه موضوع جدید
تغییر آدرس و ثبت تغییرات شرکت
برای تغییر ادرس چه داخل شهر چه خارج از همان شهر باید صورتجلسه ای در مجمع عمومی فوق العاده تنظیم گردد کد پستی و نشانی از الزامات می باشد که کد پستی می بایست حتما صحیح باشد نحوه زدن صورتجلسه تغییر آدرس یکسان هست در هر دو حالت در مجمع عمومی فوق العاده صورتجلسه تنظیم می شود و پذیرش اینترنتی می شود و مدارک پست صورتجلسه می باشد و وکالت نامه در صورت ارائه وکیل تفاوت در دو مورد هست. یکی پذیرش اینترنتی که واحد ثبتی مورد نظر را می بایست انتخاب کنیم و دیگر اینکه شماره ثبت تغییر خواهد کرد در تغییر نشانی به شهر دیگر.